Get Adobe Flash player
Home Artistit Suvi Hiltunen

Suvi Hiltunen

Artikkelin indeksi
Suvi Hiltunen
Oot valovuoden päässä
Vie kauas pois
Avaussingle
Kaikki sivut

"JÄÄTYNEITÄ KYYNELEITÄ"

Iskelmätaivaan valloittavan tulokkaan Suvi Hiltusen neljäs singlelohkaisu ”Jäätyneitä kyyneleitä” lähtee radiojakoon. Kappale on jo muodostunut yleisön suosikiksi monelle radioasemalle tulleen palautteen perusteella. Viime syksynä ilmestyneen Esa Niemisen tuottaman ”Oot valovuoden päässä” –albumin, sekä Yölinnun kanssa tehtyjen keikkojen myötä Suvi on hienosti avannut pelin maamme iskelmäkentälle. Tänä vuonna matka jatkuu keikkaillen ja Suvi on runsaasti esillä mediassa mm. monen tv-ohjelman vieraana. Talvisen tunnelmallinen ”Jäätyneitä kyyneleitä” aloittaa Suvin vuoden.


 

 

 

 

 

  

kansiSuvi Hiltunen - debyyttialbumi

"OOT VALOVUODEN PÄÄSSÄ"

 

 

Iskelmätaivaan uuden vahvan haastajan Suvi Hiltusen debyyttialbumi ”Oot valovuoden päässä” ilmestyy 15.10.08! Tuore ”Rakkaus tulee kylään” –single on lähtenyt myös komeasti radiosoittoon ja sitä edeltävät singlet ”Oot valovuoden päässä”, sekä ”Vie kauas pois” molemmat soivat edelleen hyvin radiotaajuuksilla. Albumin monipuolisesta sisällöstä vastaavat säveltäjät Esa Nieminen, Antti Kleemola, Eljas Anders, Nalle Ahlstedt, E.A. Nyman ja Liisa Tuhkanen ja tuotannon takaa Esa Nieminen. Sympaattinen ja upeaääninen Suvi kiersi kesällä Yölintu-yhtyeen mukana eripuolilla Suomea ja sai loistavan vastaanoton myös tanssikansalta. Syksyllä keikkailu jatkuu uuden levyn julkaisun myötä myös oman orkesterin kanssa. ”Laulajana Suvi on jo taitava, tuntee eri tyylilajeja, pystyy laulamaan itse stemmoja ja omaa helposti tunnistettavan miellyttävän äänen. Vaikka Suvi on ”vasta-alkaja”, on jo saatu keikkailukokemus tuonut hänen laulamiseensa ammattimaista varmuutta. Itse monia naislaulajia studiossa laulattaneena, olin hämmästynyt Suvin hyvästä biisien osaamisesta ja nopeasta kyvystä laulaa kuoro-osuuksia yksin tai muiden kanssa. Kaiken kaikkiaan Suvin kanssa oli todella helppoa työskennellä ja se kuuluu mielestäni lopputuloksessa.


 

 

Virallinen levynjulkaisukeikka pidetään ravintola Freda 51:ssa Helsingissä torstaina 16.10.08. Oulusta kotoisin oleva Suvi kävi viime vuonna artistikoulutuksen Ikaalisissa ja solmi levytyssopimuksen syksyllä 2007. Tuottajaksi debyytille valittiin Niemisen Esa, joka kommentoi Suvista seuraavaa: ”Itse uskon Suvilla olevan vahvat mahdollisuudet tulla nk. ammattilaulajaksi, koska hän tuntee jo työn raskauden ja vaatimukset ja hän suhtautuu siihen erittäin nöyrästi.”

Yksi syksyn vahvimmista iskelmäalbumeista on tässä!

 

  

uusi single "VIE KAUAS POIS" jaetaan radioasemille

Suvi Hiltusen kakkossingle ”Vie kauas pois” lähtee radiojakoon kesän alkumetreillä. Kappaleen on säveltänyt Elias Anders ja teksti on Pauli Ylitalon käsialaa. Ensimmäinen single ”Oot valovuoden päässä” otettiin todella lämpimästi vastaan radioasemilla ja se soi edelleen runsaasti taajuuksilla. Alkusyksystä ilmestyvän debyyttialbumin tuottajana toimii Esa Nieminen.

Oulusta kotoisin oleva Suvi käynnistää keikkailun kesäkuun lopulla Yölintu-yhtyeen mukana. Tytön kasvot ja ääni tulevat varmasti tanssikansalle tutuksi pitkin kesäistä Suomea.

”Vie kauas pois” –kesäsingle tempaa mukaansa, jää päähän soimaan ja saa hyvälle tuulelle.

Iskelmätaivaan uusi vahva haastaja on syntynyt!


  

avaussingle "OOT VALOVUODEN PÄÄSSÄ" jaetaan radioasemille

Suvi Hiltunen on 26-vuotias Oulusta lähtöisin oleva laulaja, joka viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan. Avaussinglenä julkaistaan radioasemille Esa Niemisen säveltämä ja Jouni Hakanpään sanoittava ”Oot valovuoden päässä”.

Viime vuonna artistikoulutuksen Ikaalisissa käynyt Suvi solmi levytyssopimuksen syksyllä 2007. Samaisella paikkakunnalla viihdekoulutusassistenttina työskentelevän Suvin keikat käynnistyvät piakkoin ja tulevana kesänä Suvi kiertää maatamme Yölintu-yhtyeen mukana. Suvilla on iskelmälaulajaksi harvinainen koulutus, sillä hän on alkuperäiseltä ammatiltaan varhaiskasvatuksen ja lastensuojeluun erikoistunut sosionomi. Vapaa-aikanaan hän harrastaa lenkkeilyä, sauvakävelyä, spinningiä, tanssia ja kitaransoittoa. Ensimmäinen tarttuva single ”Oot valovuoden päässä” lupaa hyvää ja elämänmakuinen teksti kertoo ihmissuhteen kommunikointivaikeuksista.


 


Viimeksi päivitetty (28.04.2011 11:12)