Get Adobe Flash player
Home Artistit Messengers

Messengers

Artikkelin indeksi
Messengers
2 albumi
Kaikki sivut

Messengers "SILVER" uusi albumi 22.4.2009

Dave Lindholmin luotsaaman Messengersin viime kevään debyyttialbumi ja arvostelumenestys saa jatkoa, kun kakkosalbumi ”Silver” julkaistaan 22.4.2009. Tuttuun tapaan biisinteko ja solistivastuun jakavat vuorotellen nokkamiehet Dave Lindholm ja Joe Vestich. Mukana on myös yksi sävellys kitaristi Jake Yrölältä. Albumin julkaisua pohjusti alkuvuodesta radiosingle ”Steal The Wind/On The Top”. Kun levyn aloitusraita ”You Need A New Gee” potkaistaan käyntiin, niin vauhdikkaasti rullaava rock kulkee läpi koko levyn linjan. Mukana on myös pari tyylikästä kevyempää raitaa. Messengersin ensimmäinen pitkäsoitto sai loistavan vastaanoton musiikkimedioissa ja toiveen, että bändi olisi usean levyn projekti. Samalla tehtyjen keikkojen myötä bändille muodostui kovan livebändin maine. Nyt tätä herkkua saadaan lisää, kun Messengers palaa uudella materiaalilla kehään. Messengers palaa keikkatauolta uuden ”Silver”-albumin julkaisun myötä Vapusta eteenpäin.

Messengers - kokoonpano:
Dave Lindholm, laulu ja kitara
Joe Vestich (USA), laulu ja kitara
Jake Yrölä, kitara ja laulu
Juha Yrölä, rummut
Timo Salo, basso

Bändin sivut: www.messengersband.com

 

Dave Lindholmin luotsaama messengers
julkaisee toisen albumin keväällä 2009!

 

Messengers on rautaisen ammattitaidon omaava rock-kokoonpano, jonka nokkamiehinä toimivat Dave Lindholm ja Joe Vestich. Bändin uusi, kahden biisin single julkaistaan tammikuussa 2009 radioasemille. Tarttuvan melodinen slovari ”Steal The Wind” on kokonaan Joe Vestichin käsialaa ja rullaava kakkosraita ”On The Top” on syntyisin Dave Lindholmin kynästä. Herrat ovat vetäytyneet studion uumeniin purkittamaan uutta, vielä nimeämätöntä albumia, joka ilmestyy huhti-toukokuun taitteessa. Messengersin debyyttialbumi sai loistavan vastaanoton musiikkimedioissa ja toiveen, että bändi olisi usean levyn projekti. Samalla tehtyjen keikkojen myötä bändille muodostui kovan livebändin maine. Nyt tätä herkkua saadaan lisää, kun Messengers palaa uudella materiaalilla kehään. Messengers aloittaa keväällä albumi julkaisun myötä myös Suomen kiertueen.

Messengers on pitkästä aikaa uusi, todellinen rock-kokoonpano, joka soittaa ennen julkaisemattomia, pääasiassa Dave Lindholmin ja Joe Vestichin säveltämiä rock-biisejä ja covereita. Ammattitaidon ja rytmin takaavat yhtyeen huippumiehet! Ensimmäinen radiosingle toukokuun lopussa julkaistavalta Messengers-albmilta julkaistiin helmikuun lopussa. Singlellä on mukana kaksi biisiä’ ”1, Two, 3, Four” sekä ”C’mon-use me”.

 


 

Messengers - kokoonpano:
Dave Lindholm, laulu ja kitara
Joe Vestich (USA), laulu ja kitara
Jake Yrölä, kitara ja laulu
Juha Yrölä, rummut
Timo Salo, basso


Viimeksi päivitetty (29.04.2011 11:51)