Get Adobe Flash player
Home Artistit Hector

Hector

Hector - Jäähyväiskiertue

Artikkelin indeksi
Hector
Hectorin ura DVD
Näkemiin-kuulemiin
Ei selityksiä
Total live 1999-2003
Kaikki sivut

NÄKEMIIN - KUULEMIIN

 

Suomalaisen rock-musiikin legenda Hector on päättänyt lopettaa esiintymiset suurilla areenoilla. Ennen vetäytymistä hän tekee vielä ”Näkemiin – kuulemiin” –nimisen jäähyväiskiertueen ensi syksynä. Kiertue alkaa 16. lokakuuta Lahdesta ja päättyy 29. marraskuuta Helsingin Hartwall Areenaan. Kiertueen muut paikkakunnat ovat: Turku, Tampere, Seinäjoki, Rovaniemi, Oulu, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta ja Jyväskylä.

- En tietenkään lopeta musiikin tekemistä ja saatan myös jatkossa nousta pienemmille lavoille, mutta suuret kiertueet saavat nyt jäädä, Hector toteaa.

Lipunmyynti Hectorin ”Näkemiin – kuulemiin” –jäähyväiskiertueelle on jo alkanut Menolopussa osoitteessa www.menolippu.fi. Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa lipunmyynti alkaa torstaina 25.4.2007. Lippujen hinnat ovat 35–40 euroa.

Heikki ”Hector” Harma täyttää tänään perjantaina 60 vuotta. Hän levytti ensimmäisen singlensä joulukuussa 1965. Tuolloin 18-vuotiaan artistinalun tulkitsema Palkkasoturi on säilynyt Hectorin ohjelmistossa halki vuosikymmenten, ja se on edelleen yksi hänen rakastetuimpia laulujaan. Hectorin suosio on kestänyt vankkumattomana huikean viiden vuosikymmenen ajan!

Viime keväänä Hector juhlisti 40-vuotistaiteilijajuhlaansa konsertoimalla loppuunmyydyssä Hartwall Areenassa Helsingissä. Lisäksi hän teki tuhansia katsojia keränneen kiertueen ympäri Suomen.

hector-4a
Hectorin 60-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistaan 9. toukokuuta HECTOR 60v Juhlatupla DVD:n erikoispainos (Limited Edition). Tupla-DVD sisältää Hartwall Areenalla kuvatun 40-vuotistaiteilijajuhlakonsertin parhaat palat, ja mukana ovat myös mm. Pave Maijanen, Kari Tapio, Freeman ja Maarit. Toiselle DVD:lle on koottu ainutlaatuisia tallenteita Yleisradion ja MTV3:n arkistoista vuosilta 1966 – 2005 sekä Hectorin kaikki videot. hector-2aViimeksi päivitetty (05.09.2011 12:33)