Get Adobe Flash player
Home Artistit Jore Marjaranta

Jore Marjaranta

Jore Marjarannan pitkään odotetun ja maaliskuun lopussa vihdoin julkaistavan uuden albumin ja radiosinkun nimi on ”NIIN KAUNIS ON HELSINKI NYT”. Nimi ja kappale kuvaavat täysin Joren tuntoja ja rakkautta Helsinkiin ja Suomen – mies asuu nimittäin nykyisin USAn Coloradossa, jonne hän muutti viime syksynä saatuaan valmiiksi pian julkaistavan uuden albumin levytystyöt. 
Lähes kolmen vuoden tauon jälkeen viime keväänä Jorelta julkaistiin ensimmäinen uusi sinkku ”Mitä meille tapahtui”, joka viihtyi mm. paikallisradioiden TOP 20 –listalla yli puolen vuoden ajan. Kesällä 2010 oli vuorossa toinen single, ihana balladi ”Me kahdestaan” ja tämän vuoden alussa julkaistiin radiolle tämä albumin nimeä kantava kaunis Peter Jöbackin kappale ”Niin kaunis on Helsinki nyt”, johon suomalaiset sanat on tehnyt Juha Siltanen (alkuperäiseltä nimeltään ”Stockholm i natt”). 
Tuleva levy sisältää kaikkiaan 11 uutta hienoa kappaletta – kaikkea balladeista poppiin! Joren upea tenori ja mahtavat tulkinnat eivät yksinkertaisesti voi jättää ketään kylmäksi! 
Kun levyä alettiin työstämään, oli päämääränä tehdä levy, joka olisi niin paljon mahdollista Joren itsensä näköinen ja häneltä kuulostava. Mukaan etsittiin ja tilattiin kappaleita, jotka Jore yhdessä tuottajansa Esa Niemisen kanssa kävivät tarkasti läpi ja lopulta valitsivat tälle levylle nuo 11 sävellystä, joista vastaavat mm. K. Jämsä, E. Nieminen, Peter Jöback, Ako Kiiski, Ville Nurmi, Matti Järvinen, Sara Suvela ja onpa mukana myös pari Joren omaa kappalettakin. 

Muusikot puolestaan ovat kaikki Joren luottomiehiä, joiden kanssa hän on tehnyt ja tulee tekemään paljon keikkoja myös tulevaisuudessa: Anssi Maasalo/basso, Ville Nurmi/kitarat, Pasi Sahari/rummut ja Tuukka Tuunanen/kosketinsoittimet. Kaikesta tästä syntyi ”Niin kaunis on Helsinki” –albumi, joka todellakin kuvastaa Jorea aidoimmillaan!

Uuden albumin julkaisun myötä Joren nähdään huhtikuussa myös muutamilla keikoilla Suomessa:

02.04. Rauma 
05.04. Levi, Hullu Poro 
07.04. Viking Isabella/Turku 
08.04. Kooma/Turku 

 


 


Viimeksi päivitetty (29.04.2011 11:56)